Rezerviši

Bazeni i wellness

Otvoreni bazeni

Olimpijski bazen

Olimpijski bazen izgradjen je 1960. godine i nalazi se u blizini mineralnog izvora Snežnik. Ovaj objekat predstavlja značajnu turističku ponudu Vrnjačke Banje tokom letnje sezone. Tokom leta to je omiljeno sastajalište mladih koji u vrelim letnjim danima osveženje nalaze upravo na njemu. Sastoji se iz kompleksa od dva bazena od kojih je jedan dečiji, a drugi olimpijskih dimanzija 25x50m i dubine od 1,20m do 2,20m. Pored bazena postoji i poslovni objekat sa svlačionicama, ambulantom i spasilačkom službom, a takode postoji i uslužni objekat gde gosti bazena mogu da se osveže.

Cenovnik Olimpijskog bazena

 • Sportske usluge za profesionalne svrhe – 90 minuta – 4.800 dinara
 • Cena ulaznica i korišćenja ležaljki:
  Dnevna ulaznica za odrasle – 250 dinara
  Dnevna ulaznica za decu (7 do 14 godina) – 200 dinara
  Deca uzrasta do 7 godina ne plaćaju ulazak
  Sezonska ulaznica za kupališnu sezonu – 3.000 dinara
  Izdavanje ležaljki – 150 dinara po komadu

Napomena: Deca uzrasta do 7 godina ne plaćaju korišćenje usluga na Olimpijskom bazenu. Cene su iskazane sa uračunatim PDV-om.

broj telefona: +381 36 622 336

web: http://www.scvrnjackabanja.rs/objekti/bazeni


Sunny Hill

Objekat poseduje Aqua park i otvoreni bazen koji se nalazi na centralnoj poziciji kompleksa, sa koje se pruža nezaboravan pogled, kao i moderan SPA centar, sa sauna parkom, whirpool-om, masaža centrom i drugim savremenim spa sadržajima. Tokom letnjih meseci (od maja do septembra) na terasi objekta se organizuju različiti zabavni sadržaji, muzički program, filmske projekcije i izleti za goste do atraktivnih turističkih lokaliteta u okolini Vrnjačke Banje.

Radno vreme Aqua parka:
leti, svakog dana od 10:00 do 18:00

broj telefona: +381 36 620 480

web: http://sunnyhillaqua.com/index.html


Vrnjačko vrelo

„Vrnjačko Vrelo” nalazi se u Novom Selu, 2,6 km od centra Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini magistralnog puta Kraljevo-Kruševac, a u blizini budućeg autoputa. Kompleks sadrži bazene, restoran kao i 25 kamping mesta sa tendecijom proširenja.

Radno vreme bazena je od 10-18h.

Cene ulaznica za odrasle iznose 1200 dinara, a za decu od 7-12 godina 500 dinara.

U cenu su uračunati ležaljka i suncobran.

broj telefona: +381 36 632 111

web: https://www.facebook.com/Vrnjacko-Vrelo-126378494105280/


Bazeni Garbak

Bazeni okruženi prirodnim hladom grabove šume sa izuzetnim osobljem i jos izuzetnijom ponudom vina. Bazeni sa prirodnim hladom i savršeno čistom vodom. Povedite ekipu jer tu je i odbojkaški teren na pesku ili možda više volite tenis na šljaci …

broj telefona: 060 63 99 171

web: http://vinarijagrabak.com/pages/index-main.html


Bazeni Klobuk

Prvi letnji bazen za kupanje Klobuk nastao je davne 1936. godine u Vrnjačkoj Banji. Sagradio ga je vizionar u svoje vreme banjski poštar Dragoslav Pejović. Dimenzije bazena su bile 46×20 m. U sklopu bazena nalazio se i restoran sa 80 stolova, kockarnica, kuglana, frizerski salon, kabine za presvlačenje… Goste su prevozila dva autobusa od Vrnjačke Banje. Polazak je bio ispred hotela Sloboda, a cena karte je bila dva dinara.

Bazen je radio i za vreme okupacije od 1941. do 1944. godine. 1938. godine bazen i restoran izdati su u zakup Miri Rašković i Joksićima. Bazen je radio i posle rata od 1946. do 1960. godine. Borislav Pejović, sin Dragoslava Pejovića, je radio prvu veliku adaptaciju bazena Klobuk davne 1970. kada su dimenzije bazena smanjene na 25×12.5 m. Naredna adaptacija je bila 1995. godine kada su ugrađeni peščani filteri i pločice. 2007. godine je napravljen mali bazen za decu, a poslednja restauracija je bila u proleće 2010. godine koju je izvršio Radosav Pejović unuk osnivača bazena Klobuk Dragoslava Pejovića. Preko 75 godina tradicije porodice Pejović…

Organizovan bespaltni prevoz od mineralanog izvora Snežnik do naših bazena.

Cena ulaznice za odrasle je 500 dinara, dok je za decu do 7 godina ulazak na bazen besplatan.

Broj telefona: +381 36 56 14 094

Web: https://www.bazenklobuk.com/


Hotel Vrnjačke Terme

Zašto Vrnjačke terme?

Zato što je u našim bazenima temperatura vode konstantno od 32℃ do 36℃, kako u zatvorenim, tako i u otvorenim bazenima. Raspolažemo sa 3 spoljašnja bazena i 4 tobogana na na 3 nivoa.

Broj telefona: +381 36 51 50 300

Web: https://vrnjacketerme.rs/termalni-bazeni/


Solaris Resort

Moderan i atraktivan, uređen u skladu sa okruženjem, bio-dizajn bazen sa sopstvenom plažom.

Hotel Solaris je jedini ponosni vlasnik Bio-design bazena u Srbiji koji svojim dizajnom podseća na obalu dalekih Sejšela. Solaris se može pohvaliti i činjenicom da je drugi hotel u Evropi koji poseduje Bio-design bazen, posle Termalne banje u Mađarskoj. Čitav bazen i obala izrađeni su od kvarcnog peska i smole, i kao takvi upotpunjuju užitak i prenose doživljaj morske obale. Svojom atraktivnošću tokom leta privlači veliki broj gostiju koji svoje osveženje od vreline traže pored vode, a posebno je primamljiv deci. Doživljaj letnje idile pospešuju i tropske palme i suncobrani, kao i VIP relax baldahini za “sunčanje u hladu”.

Kako mnogi stručnjaci ističu, plivanje je jedna od najzdravijih fizičkih aktivnosti, koja se istovremeno na najbolji mogući način reflektuje na zdravlje i fizičku formu.

Kako bismo Vam omogućili maksimalno opuštanje i uživanje, osmislili smo prijatan ambijent uz ležaljke i specijalno dizajnirane, atraktivne trščane suncobrane.

Dodatno osveženje možete potražiti u baru koji je smešten uz samu ivicu bazena i nudi veliki izbor pića i koktela.

Cilj je da voda u svakom trenutku bude tehnološki ispravna, jer brinemo o zdravlju naših gostiju.

Jacuzzi i bazeni su opremljeni najsavremenijom tehnologijom za automatsko doziranje hlora i njegovo filtriranje. Takođe, važno je napomenuti da Zavod zazaštitu zdravlja vrši redovnu kontrolu ispravnosti vode u bazenima.

Broj telefona: +381 36 426 500

Web: https://solarisresort.com/bazeni/