Rezerviši

Turizam

Kalendar dešavanja

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vrnjačka novogodišnja bajka

30. децембар 2022. - 3. јануар 2023.

Free

U Vrnjačkoj Banji je sve spremno za predstojeće praznike. Popularna promenada ukrašena je i ove godine, a tu su i velika novogodišnja jelka i vrabac Gočko sa kapom Deda Mraza. Hiljade svetlećih lampiona i ukrasa znak su da počinje praznično raspoloženje, a ukrašene drvene kućice na Trgu kulture znak su da počinje Vrnjačka novogodišnja bajka.
Vrnjačka Banja očekuje veliki broj kako domaćih tako i stranih gostiju za praznike. I dalje je ovo parče raja jedna od najtraženijih turističkih destinacija u Srbiji i van njenih granica. Idiličan spoj prirode, kulture, tradicije, raznolikost turističkih sadržaja i kvalitet usluge, a pre svega gostoljubivost ljudi je upravo ono što mnoge privlači da u Vrnjačkoj Banji provedu svoj odmor, ali i novogodišnju noć koja je ovde posebno topla i prijatna.
Kako bi vaša čula potpuno uživala, Turistička organizacija se potrudila da ovogodišnjim muzičkim programom zadovolji sve muzičke ukuse. U najluđu noć uvešće vas Tropico bend, Mira Škorić i Camera darling. Prvog dana Nove godine uživaćete u pesmama Ivane Selakov, a već drugog januara nastupiće Acapulco bend. Turistička organizacija je i za one najmlađe goste pripremila i druženje sa Deda mrazom i drugarima na Trgu kulture, a one starije očekuje grejana rakija i kuvano vino.

Details

Start:
30. децембар 2022.
End:
3. јануар 2023.
Cost:
Free

Venue

Trg kulture
Vrnjačka Banja, 36210 Serbia + Google Map
Phone:
+38136611105
View Venue Website