Rezerviši

Multimedia

Video galerija

Vrnjačka Banja

Kraljica srpskog turizma, Master studio

Vrnjačka Banja

Zdravlje i uživanje dostupno svima

Vrnjačka Banja u 10 sekundi

Promo

Vrnjačka Banja u 30 sekundi

Promo

Vrnjačka Banja u sekundi

Promo

Vrnjački Karneval

Promo

Emisija Vrteška - epizoda 1

Pogledajte kako izgleda Vrnjačka Banja iz ptičije perspektive, šta gosti najviše vole u hotelu Fontana i koja su to najbolja mesta za fotografije u vrnjačkom parku.

Emisija Vrteška - epizoda 2

Upoznajte se sa stanovnicima ZOO vrta u Vrnjcima, saznajte šta je to što nudi vila Opera i koje su to najbolje poslastice u Vrnjačkoj Banji.

Emisija Vrteška - epizoda 3

Vodimo vas u avanturu kvadovima zajedno sa Avanturističkim centrom, istražujemo Kedar selo i otkrivamo najlepša mesta za fotografisanje na Goču.

Emisija Vrteška - epizoda 4

Upoznaćemo vas sa Rančom Debeljak koji ima porodičnu tradiciju dugu 100 godina. Zajedno ćemo ući i u najstariji wellness i spa u Srbiji i isprobati njihove tretmane. Saznaćete i koje su top tri aktivnosti koje možete raditi u vrnjačkom parku.

Emisija Vrteška - epizoda 5

Zavirite u prvi hotel sa pet zvezdica u Vrnjačkoj Banji- hotel Tonanti. Saznajte i koja su to tri suvenira koji gosti najviše vole da ponesu kao uspomenu iz Vrnjačke Banje.

Emisija Vrteška - epizoda 6

U ovoj epizodi čućete zanimljivu priču o vinu koja nam dolazi iz Vinarije Grabak. Upoznajte sa Pegaz Holiday Resortom i sanzajte koja su to tri paviljona koji gosti najviše vole da fotografišu u Vrnjačkoj Banji.

Emisija Vrteška - epizoda 7

Zavirite u spomen sobu Danila Bate Stojkovića na Letnjoj pozornici. Pogledajte kako izgelda hotel Vrnjačke Terme i upoznajte se sa našim starim vilama.

Emisija Vrteška - novogodišnja

Vrt