Rezerviši

BEG IZ GRADSKOG AMBIJENTA U ČIST MIR

Kedar selo Goč

Nova turistička ponuda na ekološkoj mapi Srbije. Duh nove planinske energije.

Na 1000m nadmorske visine, Goč obiluje borovom šumom i vazduh je neverovatan. Kućice su izgrađene u modernom stilu kako spolja tako i unutra odišu modernim linijama i celokupan sadržaj je od punog drveta. Kedrovo drvo je poznato po mnogobrojnim zdravim svojstvima i boravak u ovakvom ambijentu od nekoliko dana doprinosi brzom poboljšanju zdravlja ali i poboljšanje imuniteta zdravih osoba. Svežina kojom kedar odiše brzo će vas odvesti u neku daleku mirnu šumu, bez buke, žamora gradskih ulica i stresa svakodnevice.

SMEŠTAJ ZA NEZABORAV 

Dopustite sebi da se osećate kao jedno sa prirodom. Miris četinara obiluje kućicom. Nameštaj je takođe od drveta i sve to upotpunjava doživljaj na planini. Savršeno udobni kreveti, čistva bela posteljina i peškiri su vam na raspolaganju za odmor iz snova.

SPA ZA RELAKS TELA I UMA

Sauna i topla kada od kredrovog drveta u prirodnom ambijentu će vaša čula opustiti i dovesti vas do potpunog odmora. Rezervišite svoj termin u SPA kutku i budite potpuno sami.

EKO RESTORAN ALTAI

Planinski restoran nosi naziv Altai (AL- Zlato, Tai – planina) što u prevodu znači zlatna planina, kakav naš Goč jeste. Altajske planine su planine u okviru Sibirske regije odakle kedar i potiče. Domaći specijaliteti po receptu lokalnih meštana i ugodni ambijent za maksimalno planinsko uživanje.

ZABAVA ZA NAJMLAĐE

Deca će zavoleti prostor za igru na prvi pogled. Sve to u zdravom okruženju i zvuk prirode. Uživajte u prirodi dok se vaši mališani bezbedno igraju.

BAZENI

Od Jula 2021. godine u našoj ponudi su i dva bazena, veći dimenzija 10 x 5 x 1.4 m i manji dečiji ili plunge pool dimenzija 4 x3 x 0.6 m. Specifičnost velikog bazena je u tome da je voda slana što je posebna atrakcija za sve posetioce. Panoramski pogled na planinski vrh i borovu šumu će vas dodatno opustiti i omogućiti prijatan planinski odmor…